Juupajuu.. Tänään sitten tarttui mukaan taas lisää ostoksia. Käytiin ikealla kenkäkaupas vaatekaupas ja teekaupas. niin :

4 pussia erilaisia teemakuja (pussitettiin paikanpäällä)

1 pussi suklaakahvia joka jauhettiin siellä paikanpäällä

sellanen 3/4 hihanen paita

sit sellaset punaset korkokengät

musta tuntuu, et siinä on taas ostoksia vähäksi aikaa.. Saa nyt nähä jos vielä kauppoihin eksyisin.. Krissen kanssa siitä ainakin ollut puhetta. Nyt mua vaan väsyttää niin et huhuh.. Saatiin tuossa synttärialahjaksi 20 euroa. Ihan mukavasti siis :) ainakin niin aikasin ennen synttäreitä, onhan sinne vielä kuukausi.

On jo v'ähän ikävä Raffelia ja Sylviä..Pian sinne kotiin pääsee. vielä 2 päivää. Taino. Perjantainahan me lähtään mut kuitenkin 2 yötä ja 2 päivää vielä..

Linja-auto lähtee joskus viittävaille seitsemän illalla perjantaina. Jipii jipii onhan sitä jo täällä oltukin:D:D Vaikka kyllä täällä on ollut ihan huippua. Tuntuu että joka päivä ostettu jotain uutta ja kivaa ja saatiin taas kerran serkkujen vanhoja vaatteita ja niin :)

 Nyt on ollut taas kiva ilma, aurinko on paistanut. Nyt ei vaan enää paista. Pelattiin Krissen kanssa ensin korttia sit mentiin älypäähän ja nyt Krisse sitten nukkuu.

Meillä täällä vieraita joitten koiran nimi on Roi. Se on sellanen söpö 4 kuukautta vanha pikkuinen koiranpentu<3

Ei kyllä tuu loppua tästä tyhmästä ylimääräsestä höpötyksestä että taidan mennä nyt kyllä katsomaan telkkaria ja ehkäpä herätän Krissen että se lähtis mun kanssa kävelylle. Voitaisiin ottaa valokuvia ja sellaista höpötystä:D:D No onhan se muistot tällaisista reissuista aina mukavia. vaikka onhan niitä jo kuvia otettu jonkun verran mutta tuntuu että eniten niitä on eläimistä niitä kuvia kun kenestäkään ihmisestä..

Mutta nyt minä lähden tekemään jotain:D