Nyt olen sitten asettunut kotiin :) Oltiin joskus varttiavaille 9 ruotsinaikaa Tornios ja äiti tuli siitä hakemaan ja kotona oltiin joskus 12 suomenaikaa. Laitettiin tuossa ruokaa käytin Hukkaa ulkona ja laitoin niilleki jotai pientä mussutettavaa.

On vähän hassu olla kotona. Tai ei tunnu yhtään, et oikeasti olis täällä. Ja jotenkin tuntuu vähän ärsyttävältäkin, kun tietää, et pian on taas kouluviikko ja ärrinmurrin! :D

Tännään mä siivoan vielä Sylvin häkin. Taidan käydä maanantaina eläinkaupassa katsomassa, josko sieltä löytyisi jotain söpöä pientä hamsteria asukiksi yhteen noista kolmesta tyhjillään olevasta "asunnosta".

Onhan se äiti luvannut, et niihin mä saan laittaa jotkun mut sitten ei enää yhtään enempää:D Minihiiriä mä kyllä ajattelin tuohon isoimpaan tyhjilläänolevaan mutta kai pari tavallistakin olis ihan söpöä hoidettavaa :)

Huomenna alan tehdä koulujuttuja. Blaahblaah Mitähän siitäkin tulee? :DD Tekisin mieluummin vaikka suursiivouksen kotona kun koulujuttuja. Mutta ei voi mitään. Tehtävä ne on kuitenkin. Ennemmin tai myöhemmin. Turhaakai niitä kasaamaan.. Mutta nyt katsomaan löytyykö tästä talosta edes puruja sen vertaa että Syreeni puhtaat purut saa! :)